A1 Mediagroep

A1 Mediagroep - de stem van jouw regio!

advertentie

Schouten bij Nacht


Elke donderdagavond van 23.00 tot 24.00 uur

Schouten Bij Nacht is een rock programma, met de nadruk op vooral nieuwe muziek. Het programma wordt gepresenteerd door Eddy Schouten.
Naast de hedendaagse muziek wordt er aandacht besteed aan muziek uit het verleden.Het programma kent enkele vaste onderdelen zoals de Oerknal, de Killer Classic en de Showcase.In de Oerknal wordt aandacht besteed aan het debuut album van een bekende band. Hoe klonken ze jaren geleden, waren ze toen ook al zo goed? De Killer Classic is een track van een (bekend) album van 5, 10, 15, 20, 25 of zelfs nog langer geleden.

In de Showcase wordt we 4 weken achter elkaar aandacht besteed aan een (classic) album van een band of artiest.
Het programma kent een eigen hitlijst, de Rock 13. Wekelijks wordt in Schouten Bij Nacht de nieuwe binnenkomer en de nummer 1 van de lijst gedraaid.
Het programma kent enkele vaste onderdelen zoals de Oerknal, de Killer Classic en de Showcase.In de Oerknal wordt aandacht besteed aan het debuut album van een bekende band. Hoe klonken ze jaren geleden, waren ze toen ook al zo goed?

De Killer Classic is een track van een (bekend) album van 5, 10, 15, 20, 25 of zelfs nog langer geleden. In de Showcase wordt we 4 weken achter elkaar aandacht besteed aan een (classic) album van een band of artiest.  Het programma kent een eigen hitlijst, de Rock 13. Wekelijks wordt in Schouten Bij Nacht de nieuwe binnenkomer en de nummer 1 van de lijst gedraaid.


Eddy Schouten
  • A1 Regio TV
  • A1 Radio

Strand Horst


advertentie